Tengulogo

Karateklubi Tengu

Shotokan karate-do
JKS-logo
Menüü

Kagawa shihan, 8. dan JKS laagri kokkuvõte

12.-13. märtsil 2015 toimus Budapestis rahvusvaheline JKS treeninglaager, mille läbiviijaks oli JKS peainstruktor, Jaapani rahvuskoondise peatreener Shihan Masao Kagawa, 8. dan. Osalejaid oli laagris sadakond. Lisaks kohalikele võtsid laagrist osa veel Rumeenia, Makedoonia ja Eesti karatekad.

Harjutati korrektset baastehnikat, mille puhul keskenduti kogu keha rakendamisele tehnikate sooritamisel. Katadest käsitleti põhjalikult kõiki Heian katasid, Bassai dai`d ja Nijushiho`d. Olulisel kohal oli ka katade bunkai harjutamine. Kõigil laagris osalejatel oli taas võimalus tõdeda, et Kagawa sensei tehnilisele tasemele on raske võrdväärset leida.

Laagri käigus toimusid ka musta vöö eksamid, kus meie klubi liige, Eha sooritas edukalt 1. dani eksami! Palju õnne klubi poolt ja jaksu treeningutel ka edaspidi!

Budapest oli väga ilus linn, kus meil jäi piisavalt aega ka ringi vaadata. Usun, et ka järgmisel aastal võime Budapesti laagri oma kalenderplaani lisada!

Kaido